سفارش تبلیغ
صبا ویژن

معرفی بهترین اپلیکیشن پادکست

پادکست یا رادیوی اینترنتی به مجموعه‌ای از فایل‌های صوتی گفته می‌شود که به واسطه فید یا RSS در اینترنت منتشر می‌شوند. کاربران برای دریافت و پخش فایل‌های پادکست، نیاز به یک پخش‌کننده موسیقی دیجیتال دارند. از ویژگی‌های پادکست این است که به صورت یک سلسله برنامه صوتی تهیه و منتشر می‌شوند. بنابراین کاربر برای دنبال کردن آن، مشترک شود یا به اصطلاح Subscribe کند. در این پست بهترین اپلیکیشن های پادکست برای گوشی های اندروید و آیفون را به شما معرفی می‌کنیم.

Google Podcasts

از بین بهترین اپلیکیشن های پادکست، گوگل پادکست اگر بهترین نباشد قطعا جزو ضروری‌ترین اپلیکیشن‌های پادکستی به شمار می‌رود که باید در گوشی داشته باشید. این اپلیکیشن 2 مگابایتی (که حجم بسیار کمش به خودی خود یک دلیل برتری است) رایگان است و مالتی پلتفرم، و چون با حساب گوگل‌تان Sync می‌شود می‌توانید پادکستی را از گوشی شروع کنید و ادامه‌اش را روی رایانه گوش بدهید.

گوگل پادکست اجازه تغییر سرعت پخش را به شما می‌دهد، و می‌توانید قسمت‌های سکوت را هم به سرعت رد کنید. نکته خوب دیگر اینکه به غیر از پادکست‌های انگلیسی و زبان‌های زنده دنیا، بسیاری از پادکست‌های خوب فارسی زبان هم در آن میزبانی می‌شوند که باعث می‌شود ارزش نصب بالایی داشته باشد.

Breaker

یکی از پلیرهای محبوب iOS برای پخش پادکست‌های نامدار روز! این برنامه، نه تنها رایگان است؛ بلکه با متصل نمودن آن به توییتر، فیسبوک و حتی مخاطبان خود، می‌توانید سایر افرادی را که از بریکر استفاده می‌کنند، پیدا نموده؛ آن‌ها را دنبال نمایید تا این اپلیکیشن، بر اساس علاقه‌مندی دنبال‌شوندگان شما، برنامه‌های پادکست خاصی را به شما پیشنهاد نماید.

شما در این برنامه، نه تنها می‌توانید هر اپیزود را به طور مجزا مشاهده نمایید؛ و کامنت‌های مردم را در زیر هر قسمت بخوانید؛ بلکه حتی می‌توانید تعداد دنبال‌کنندگان برنامه‌ها را ببینید. برای دسترسی به این برنامه در iOS، بر روی لینک کلیک نمایید.

Castbox

کست باکس یکی دیگر از اپلیکیشن‌های پادکست است که در میان فارسی‌زبانان نیز محبوبیت خوبی پیدا کرده است. این اپلیکیشن قابلیت سینک شدن دارد و اگر گوشی خود را عوض کنید، با ورود به حسابتان، پادکست‌هایی را که مشترک شده اید را در حساب خود خواهید داشت. این اپلیکیشن رابط کاربری زیبا و مناسبی دارد و یکی دیگر از مزیت‌های آن، امکان درج لایک و کامنت برای اپیزودهای پادکست‌ها است که تا حدی حالت شبکه اجتماعی نیز به آن می‌بخشد. این اپلیکیشن امکان، جلو رفتن (30 ثانیه) و عقب رفتن (10 ثانیه) در زمان گوش دادن به پادکست‌ها را با دو دکمه فراهم می‌کند. قابلیت تقویت صدا، تنظیم سرعت، جهش سکوت و تایمر خواب نیز در این اپلیکیشن وجود دارد. همچنین شما می‌توانید از بخش تنظیمات این اپلیکیشن پادکست، دکمه‌های کنترل پادکست را به صفحه لاک -اسکرین بیاورید تا در زمان قفل بودن گوشی نیز بتوانید پادکست را کنترل کنید. این قابلیت برای گوش دادن به پادکست در زمان رانندگی بسیار کاربری است. امکان دانلود و نصب پوسته های مختلف برای قسمت لاک اسکرین نیز وجود دارد.

به علاوه، قابلیت zen mode نیز در این اپلیکیشن وجود دارد. با این قابلیت شما می‌توانید ترکیبی سه‌گانه از صداهای طبیعت (مثلا صدای باران+آتش+پرندگان)  ایجاد کنید و از آن برای خواب، مدیتیشن و … استفاده نمایید.

Apple Podcasts

کاربران اپل با وجود اپل پادکستز به طور پیش‌فرض در گوشی، خیالشان بابت پادکست‌های مورد علاقه‌شان راحت است. یکی از مزایای اپل پادکستز رابط کاربری بسیار ساده و در عین حال، پخته اپلیکیشن است که کار در آن را به تجربه لذت بخشی تبدیل می‌کند.

با اپل پادکست می‌توانید پادکست‌های مورد علاقه‌تان را دانلود کرده و بعدا به صورت آفلاین آن‌ها را گوش بدهید. ضمنا با اضافه کردن پادکست‌ها به فهرست علاقه‌مندی‌ها، می‌توانید به محض انتشار اپیزودهای جدید با اعلان iOS از این موضوع با خبر شوید. همچنین اپل پادکست هم جزو سرویس‌های میزبانی پادکستی است که پادکست‌های ایرانی و فارسی زبان در آن حضور دارند.

Castro

یکی دیگر از نرم‌افزارهای پخش پادکست در iOS، که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. البته باید توجه داشته باشید که در نسخه‌ی کسترو پلاس این برنامه، هزینه‌ای معادل 18.99 دلار به طور سالیانه از کاربران درخواست می‌شود. در این نسخه‌ی پیشرفته، نه تنها قابلیت‌های نامحدودی در برابر کاربران قرار خواهد گرفت، افراد می‌توانند کتاب‌های صوتی یا هر کنفرانس گفتمانی که در اینترنت پیدا می‌کنند، به آن بیفزایند.

 Stitcher

اگر به دنبال پادکست‌های جدید هستید یا دوست دارید کانال‌های مورد علاقه خود را دنبال کنید، استیچر گزینه مناسبی است. در استفاده اول از استیچر باید موضوع‌های مورد علاقه خود را انتخاب و ثبت کنید. در استفاده‌های بعدی در صفحه اول شاهد اپیزودهایی هستید که بر اساس موضوع‌های مورد علاقه شما گزینش شده اند.

در صورتی که به کانال خاصی علاقه دارید، می‌توانید با ضربه زدن روی علامت + در بالا و سمت راست صفحه، این کانال را به لیست مورد علاقه خود اضافه کنید. قابلیت جستجو یکی دیگر از ویژگی‌های استیچر است که امکان یافتن کانال مورد نظر کاربر را میسر می‌کند.

امکان ساخت پلی‌لیست و ارتباط با سایر دوستانتان هم در استیچر وجود دارد. کاربر می‌تواند صفحه اصلی را به دلخواه خود بچیند و برنامه‌های محبوب خود را در آن قرار دهد. نسخه پایه استیچر رایگان است.

SoundCloud

همه ساوندکلاود را به استریم موسیقی می‌شناسند اما باید بدانید که این اپلیکیشن رایگان میزبان طیف گسترده‌ای از پادکست‌های جذاب هم هست. ساوندکلاود مالتی پلتفرم است و به خوبی میان نسخه‌های موبایل و تحت وب همگام‌سازی می‌شود.

هر چند که کار کردن در محیط آن به سادگی گوگل پادکست نیست و برای دانلود و گوش کردن آفلاین پادکست‌ها باید مشترک پریمیوم باشید. اما با این وجود هوش مصنوعی ساوندکلاود ویژگی بسیار مهمی است که بسته به پادکست‌هایی که گوش می‌کنید، پادکست‌های مشابه را به شما معرفی و پیشنهاد می‌کند.

Overcast

باز هم نرم‌افزارهای پخش‌کننده‌ی پادکستِ مخصوص کاربران iOS، که با قابلیت‌های چشم‌گیر خود، مانند پخش کلیپ، ارسال کلیپ‌های تصویری و صوتی یک دقیقه‌ای به دوستان و... توانست علاقمندان بسیاری را به خود جلب نماید. در این برنامه، با برنامه‌های پادکست محبوب خود یک لیست بسازید، سپس قادر خواهید بود که بلافاصله پس از پخش قسمت جدید این برنامه‌ها، در جریان پخش آن‌ها قرار بگیرید. این برنامه، با ساعت مچی اپل شما هم سازگار خواهد بود. نسخه‌ی پرمیوم این برنامه نیز، 9.99 دلار را برای حساب سالانه‌ی شما، اختصاص خواهد داد.

Spotify

برای ما که به پلی‌لیست‌های جذاب اسپاتیفای عادت کرده‌ایم، شاید استفاده از این اپ برای گوش دادن به پادکست خیلی رایج نباشد. اما باید بدانید که بعضی از مهم‌ترین پادکست‌های دنیا در این پلتفرم منتشر می‌شوند چرا که قریب به 300 میلیون کاربر دارد.

درست مثل استریم موسیقی، از ویژگی پادکست اسپاتیفای هم می‌توانید به رایگان استفاده کنید. البته تا جایی که قادر به تحمل آگهی‌های صوتی میان‌برنامه‌ای آن باشید. ضمنا چند مورد از موفق‌ترین پادکست‌های فارسی زبان هم در اسپاتیفای استریم می‌شوند.

Pocket Casts

اپلیکیشن پادکست پاکت کستز یک پلیر هوشمند برای پخش پادکست‌های مختلف است که برای سیستم عامل اندروید منتشر شده است. با نصب این اپلیکیشن به بیش از 200 هزار پادکست مختلف دسترسی خواهید داشت. می‌توانید لیست پخش خود از پادکست‌های مورد نظرتان ایجاد کنید تا به صورت خودکار اجرا شوند.

از مهم ترین ویژگی‌های پاکت کست می‌توان به تنظیم سرعت پخش اشاره کرد. با سیستم هوشمند اپلیکیشن می‌توانید نویز پس زمینه پادکست را از بین ببرید و حجم فایل را کاهش دهید.

یکی دیگر از امکانات پاکت کستز، امکان سینک کردن آن با سرورهای ابری است. برای این کار کافی است برنامه را به حساب‌های خود متصل کنید تا بتوانید به پادکست‌های ذخیره شده بر روی این سرورها به راحتی دسترسی داشته باشید.

برای این که برنامه شارژ کمتری مصرف کند، می‌توانید تایمر خواب آن را به صورت دلخواه تنظیم کنید تا در صورت متوقف شدن پخش پادکست، برنامه بسته شود.

Himalaya

یکی دیگر از بهترین اپلیکیشن‌های رایگان در فضای اندروید، iOS و نسخه‌ی وب که با پیشنهاد پلی‌لیست‌های متعدد خود برای زمان‌های مختلف، پادکست‌های را تبدیل به یکی از عادات روزمره‌ی شما می‌کنند.

Podcast Addict

‏‏نرم افزار اندرویدی پادکست ادیکت، یکی دیگر از اپلیکیشن‌های خوب برای گوش دادن به پادکست است.

با این نرم‌افزار می‌توانید پادکست‌ها را جستجو کنید، آن‌ها را مشترک (subscribe) شوید و ایپزودهای مورد علاقه‌تان را ذخیره کنید و سپس به صورت آفلاین به آن‌ها گوش دهید. به علاوه، امکان مرور پادکست‌ها بر اساس دسته‌بندی، شبکه منتشرکننده، جدیدترین پادکست‌ها و… نیز وجود دارد.

این نرم‌افزار همانند دیگر اپلیکیشن‌های پادکست، امکان جلو رفتن و عقب رفتن در طول پادکست با دکمه‌های بک و فوروارد را فراهم می‌کند. همچین شما می‌توانید با افزایش سرعت پادکست بدون تغییر تن صدا، و همچنین با فعال کردن جهش از سکوت‌ها (skip silence) پادکست‌ها را در زمان کمتری گوش دهید.

پادکست ادیکت به تایمر خواب مجهز است. پس می‌توانید برای خاموش شدن خودکار پادکست برنامه‌ریزی کنید.

ناملیک

اپلیکیشن پادکست ناملیک سرویسی برای شنیدن رادیوهای اینترنتی و پادکست‌هاست. ساخت لیست پخش، دنبال کردن کانال‌ مورد علاقه، دانلود پادکست‌ها برای شنیدن در زمان عدم دسترسی به اینترنت، امکان برگشتن و گوش دادن به ادامه پادکست‌هایی که نیمه‌کاره شنیده شده‌اند، از امکانات این اپلیکیشن هستند.

در ناملیک می‌تونید هر روز مطالبی از بهترین رسانه‌های فارسی رو با صدای گویندگان حرفه‌ای و خوش‌صدا بشنوید. این مطالب از معتبرترین وبسایت‌ها و مجلات فارسی‌زبان انتخاب شده‌اند تا هر روز، در راه محل کار یا حتی موقع انجام کارهای روزمره، بتونید در جریان تازه‌ترین مطالب در موضوعات مورد علاقه‌تون قرار بگیرید.

“ناملیک” کاملا رایگان است و استفاده از آن نیاز به صرف هیچگونه هزینه ای ندارد.

شنوتو

طرفداران پادکست‌های فارسی همیشه می‌توانند روی شنوتو برای دسترسی به محتوای مورد علاقه‌شان حساب باز کنند. این پلتفرم انتشار پادکست بومی به شکل رایگان عرضه شده، هر چند بعضی ویژگی‌هایش با پرداخت درون‌برنامه‌ای آزاد می‌شوند.

شنوتو تقریبا همه امکانات پلی بک اپ‌های پادکست خارجی (پخش آفلاین، تغییر سرعت، بازپخش و ...) را فراهم کرده و از نظر موضوعی تنوع بسیار بالایی از پادکست‌ها را شامل می‌شود. پادکست‌های موسیقی، ورزشی، تاریخی، علم و تکنولوژی، آموزش زبان و کتاب‌های صوتی ارزشمند محتواهایی هستند که در این اپ میزبانی پادکست ایرانی ارائه می‌شوند.