سفارش تبلیغ
صبا ویژن

معرفی بهترین اپلیکیشنهای برنامه ریزی

یکی از بهترین راه‌ها برای برنامه‌ریزی و رسیدن به نظم در کارهای روزمره، استفاده از اپلیکیشن‌های برنامه‌ریزی است. برای برنامه‌ریزی کارها و دسته‌بندی یا اولویت‌بندی کردنشان روش‌های متفاوتی وجود دارد. برخی ترجیح می‌دهند کارهای مورد نظرشان را روی تکه‌ای کاغذ بنویسند و روی میزشان قرار دهند. برخی کارهایشان را روی استیکر می‌نویسند و برخی دیگر نیز از اپلیکیشن‌هایی استفاده می‌کنند که مخصوص این کار هستند.در ادامه مطلب چند اپلیکیشن کاربردی برای برنامه‌ریزی را به شما معرفی خواهیم کرد.

Trello

وقتی صحبت از برنامه‌ریزی و هدایت کردن سلسله مأموریت‌های کاری یا شخصی است، خیلی‌ها از همان ابتدا نام ترلو را به زبان می‌آورند. ترلو جزو اولین اپلیکیشن‌ها و بسترهای مدیریت تسک و مأموریت پروژه است که به مرور زمان تبدیل به یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های برنامه‌ریزی شد. البته اگر برنامه‌ریزی‌هایتان تا به حال به پیچیدگی برنامه‌ریزی یک پروژه نبوده، شاید اسم آن را نشنیده باشید؛ اما از ترلو می‌توانید به‌رایگان برای انجام ساده‌ترین برنامه‌ریزی‌ها هم استفاده کنید.

ایجاد ستون‌های مختلف برای تعیین وضعیت انجام کار یا قرار مقالات‌ها، تنظیم کردن ساعت موعد قرار، ایجاد برچسب‌های مختلف بر اساس نوع برنامه، اضافه کردن افراد مختلف به یک برد ترلو برای مدیریت یک تیم، قابلیت ضمیمه‌کردن فایل‌های مختلف، ایجاد هشدار و اعلان حین رسیدن به ساعت موعد و ... قابلیت‌هایی هستند که به‌راحتی ترلو را در بین بهترین اپلیکیشن‌های برنامه‌ریزی قرار می‌دهند.

Evernote

Evernote یک اپلیکیشن برنامه ریزی است که به شما این امکان را می دهد ضمن تمرکز روی کارهای اصلی خود، یادداشت برداری کرده و اطلاعات قابل دسترسی ضروری را نیز همیشه همراه خود داشته باشید. Evernote در Android ، macOS ، Microsoft Windows و iOS قابل دسترسی است. شما می توانید یادداشت برداری کنید و آن ها را به هر شکل مناسبی که نیاز دارید قالب بندی کنید و هم چنین سبک و سیاق دلخواه خود را ایجاد کرده و یک گزینه برنامه ریزی روزانه خوب داشته باشید.

تاکنون، این برنامه تقریبا 1?6 میلیون بار بررسی با بیش از 130000 دانلود داشته است. برای استفاده طولانی مدت می توانید به سرویس های رایگان محدود به مدت یک ماه و خدمات پولی دسترسی داشته باشید. Evernote برای افراد و گروه هایی مناسب است که سه طرح برای انتخاب شما ارائه می دهند. Evernote برای همه کسانی که هنگام برنامه ریزی برای رویدادها، عاشق یادداشت برداری و خلاقیت هستند بهترین گزینه است.

Wunderlist 

هنگامی که به یک ابزار مدیریت وظایف کاملاً پلتفرمی و غنی از ویژگی نیاز دارید ، سخت می توانید برنامه ای پیدا کنید که Wunderlist را شکست دهد. این پلتفرم حول مفهوم لیست کارها طراحی شده است اما کارهای بیشتری می توانید با این برنامه انجام دهید. با Wunderlist می توانید پوشه هایی ایجاد کنید و کارهایتان را دسته بندی کنید. همچنین می توانید لیست های خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و در کارهای گروهها همکاری کنید. حتی با استفاده از این برنامه می توانید برای بهبود کار تیمی با اعضای دیگر در برنامه Wunderlist ارتباط برقرار کنید.

Calender

در این موضوع هیچ شکی نیست که گوگل زندگی همه را راحت‌تر کرده است و ابزارهایی که دراختیار ما قرار داده، به قدری کامل و کاربردی هستند که استفاده از کلندر (تقویم) می‌تواند تمام نیاز‌های کاربرانش را از یک برنامه‌ریزی عادی برطرف کند. رابط کاربری این برنامه بسیار ساده است و شاید تنها مشکلی که گریبان‌گیر ایرانی‌ها باشد، تاریخ میلادی است و اگر بتوانید خود را با تاریخ میلادی همگام کنید، استفاده از آن هیچ چالش دیگری نخواهد داشت.

به کمک این اپلیکیشن می‌توانید برنامه‌های هر روز را معین کنید، در همان روز یادداشت بنویسید و ساعت مشخصی را تعیین کنید که در گوشی هوشمندتان به شما هشدار داده شود. می‌توانید از همین الان برای یک سال آینده برنامه‌ریزی کنید و مطمئن باشید که گوگل در ساعت موعد به شما یادآوری می‌کند.

 Todoist

این اپلیکیشن یکی دیگر از برنامه های رایگان باورنکردنی است که به شما این امکان را می دهد بسیاری از فعالیت هایتان را فقط با اختصاص وظایف به یک تاریخ و ساعت خاص برنامه ریزی و هماهنگ کنید. این برنامه با اکثر دستگاه ها سازگار است. todoist تجربه کاملی را در زمینه برنامه ریزی به شما می دهد و آن را به گزینه ای عالی برای برنامه ریزی روزانه تبدیل می کند.

Todoist به شما فضای بسیار لوکسی را نشان می دهد؛ بعلاوه نظارت بر زمان و فعالیت های مناسب را با سازگاری بر سیستم های UI و Ux تضمین می کند که در کل تجربه آن را برای شما کارآمد می کند. Todoist با Android 5.0 یا بالاتر سازگار است. علاوه بر این اپلیکیشنی رایگان است و می تواند برای استفاده شخصی یا عمومی مناسب باشد.

TickTick

TickTick از آن دسته اپلیکیشن‌های ساده‌ای است که قابلیت‌های متنوعش هیجان‌زده‌تان می‌کند. اپلیکیشنی که توسط فروشگاه پلی‌استور وارد لیست پیشنهادی شده و کاربران زیادی از آن به صورت روزانه استفاده می‌کنند. TickTick به شما این اجازه را می‌دهد تا اطلاعاتتان را روی فضای ابری ذخیره‌سازی کنید. بدین شکل از طریق هر دستگاه یا سیستم دیگری می‌توانید به لیست‌ها و فعالیت‌هایتان دسترسی داشته باشید. کنار ویجت TickTick  که روی صفحه اصلی گوشی شما قرار می‌گیرد و لیست‌ها و فعالیت‌هایتان را به شما نشان می‌دهد، این امکان وجود دارد تا برای برخی از فعالیت‌ها آلارم ست کنید.

Egenda

اجندا قابلیت زمان‌بندی‌کردن پروژه‌ها را دراختیار شما می‌گذارد و می‌توانید از آن برای ساده‌ترین کارهای ممکن مانند زمان‌بندی قرارهای ملاقات یا انجام دادن تکالیف درسی استفاده کنید؛ البته اجندا می‌تواند بستری مناسب را فراهم کند که بتوانید یک کار تیمی و بزرگ را هم به کمک آن پیش ببرید و سادگی رابط کاربری آن یکی از دلایلی است که باعث می‌شود به‌راحتی سراغ این اپلیکیشن بروید.

در این اپلیکیشن می‌توانید به‌صورت دسته‌بندی، کارهای مختلف خود را برنامه‌ریزی و با ایجاد ستون و اضافه‌کردن مأموریت‌های پروژه شخصی یا تیمی آن‌ها را مدیریت کنید. این اپلیکیشن بیشتر مناسب دانش‌آموزان و دانشجویان است که می‌خواهند پروژه‌های درسی خود را با برنامه پیش ببرند.

Google keep

Google Keep به شما این امکان را می دهد هر آ نچه را که در ذهن دارید ضبط کنید، آن را در یک لیست یا به صورت یادداشت ذخیره کنید و هم چنین آن ها را به راحتی با دوستان و یا خانواده خود به اشتراک بگذارید. برنامه Google Keep در هر دو دستگاه Android و iOS قابل اجراست و به طور خودکار با درایو Google کاربر همگام سازی می شود به طوری که فرد می تواند از هر جایی با استفاده از حساب Google خود به آن دسترسی داشته باشد و آن را به یک برنامه ریز روزانه خوب برای خود تبدیل کند.

این اپلیکیشن با بیش از 120000،000 میلیون دانلود و به طور متوسط 802670 بررسی به درجه ای رسیده است که Google به خود می بالد که در میان بهترین برنامه های برنامه ریز روزانه قرار دارد. Google Keep بدون نسخه های بالاتر، اشتراک یا خرید درون برنامه ای برای شما کاملا رایگان است.

Any.do

Any.do از آن دسته اپلیکیشن‌هایی است که می‌تواند تمام انتظارات شما را برطرف کند. می‌توانید لیست‌های متفاوتی از فعالیت‌های مورد نظرتان تشکیل دهید و سپس آن‌ها را اولویت‌بندی کنید. حتی برای برنامه‌ریزی دقیق‌تر این امکان وجود دارد تا از تقویم داخل Any.do استفاده کنید. بدین شکل با یک تیر دو نشان می‌زنید و دیگر نیازی به یک اپلیکیشن مجزا برای چک کردن تقویم نخواهید داشت. Any.do از قابلیت ذخیره‌سازی روی فضای ابری هم پشتیبانی می‌کند. درنتیجه شما می‌توانید روی چند دستگاه مختلف به اطلاعات و برنامه‌ریزی‌هایتان دسترسی داشته باشید. اگر اهل استفاده از دستیارهای صوتی هستید نیز خیالتان راحت، Any.do از دستیاز صوتی گوگل و‌ آمازون به صورت کامل پشتیبانی می‌کند.

WeDo 

این برنامه در ابتدا برای دانشجویان طراحی شد. اما به یک ابزار مدیریت کار و زندگی مناسب برای افراد حرفه ای نیز تبدیل شده است. تأکید بر این است که تعادل بین زندگی کاری و زندگی شخصی با WeDo به وجود آید.

جدا از ایجاد وظایف ، تعیین موعد مقرر و همه موارد معمول که از یک برنامه مدیریت کار انتظار دارید ، WeDo می خواهد به شما در ایجاد عادت های خوب کمک کند و می توانید لیست عادت های جداگانه ایجاد کنید.

ویژگی جالب دیگر این برنامه این است که WeDo بعد از اتمام کارها از شما میپرسد ، انجام کارها چه مدت طول کشید و شما چه احساسی نسبت به آنها دارید. همه اینها به داده های گزارش شما اضافه می شوند و می توانید ببینید که سرعت و حتی خلق و خوی شما در مورد تکرار وظایف و جنبه های زندگی (کار ، رژیم ، ورزش و غیره) چگونه بهبود می یابد.

Notion

پیچیده‌ترین اپلیکیشن در این لیست قطعا Notion است. Notion از آن دسته اپلیکیشن‌هایی است که طیف وسیعی از کاربران را راضی می‌کند. اگر طرفدار سادگی هستید، Notion می‌تواند امکانات ابتدایی و ساده‌ای را در اختیارتان قرار دهد. اما اگر اهل استفاده از ماکسیمم پتانسیل یک برنامه هستید، باز هم Notion روی شما را زمین نمی‌اندازد. شما می‌توانید در Notion کدنویسی کنید یا با استفاده از امکانات ویژه‌ای که تدارک دیده شده، چند میز کار برای خودتان تعریف کنید. یکی مخصوص کارهای روزمره، یکی مخصوص کارهای خانه، یکی برای فعالیت‌های اداره و... . Notion یکی از خاص‌ترین و بهترین اپلیکیشن‌ های برنامه ریزی برای موبایل است که کاربران نباید از دست بدهند.

Microsoft to do

Microsoft to do ابزاری برای مدیریت وظایف است که به شما اجازه می دهد برنامه ریزی خود را برای انجام فعالیت ها با برنامه هفتگی، روزانه و سالانه انجام دهید. Microsoft to do هم چنین شما را قادر می سازد تا از آدرس های ساده موارد خاص مانند کتاب هایی که می خواهید بخوانید و موارد دیگر را یادداشت برداری کنید و آن را به یک اپلیکیشن کارآمد برنامه ریز روزانه تبدیل کنید.

برنامه Microsoft to do باعث می شود کارهایی که دوست ندارید، برایتان لذت بخش و راحت شوند و بهره وری شما را افزایش می دهد. Microsoft to do قابل استفاده و رایگان است و می توانید آن را در چندین دستگاه همگام سازی کنید. Microsoft to do برای هر کاری بهترین است و درAndroid و iOS با بیش از 36000 بررسی و بیش از 1?2 میلیون بار دانلود قابلیت دسترسی دارد.

نتیجه گیری

برنامه ریزی خوب برای فعالیت های خود و داشتن یک اپلیکیشن عالی به شما کمک می کند تمام فعالیت هایتان را راحت تر دنبال و پیگیری کنید و به دنبال آن تحقق اهدافتان نیز آسان می شود. با این اپلیکیشن های برنامه ریز روزانه به راحتی می توانید تمام فعالیت های خود را در هر مکانی که هستید انجام دهید.